Actueel

 
Hieronder vindt u onze meest actuele nieuwsberichten. 
 

03 oktober 2013 • Inspiratiebijeenkomst Beweging op de woningmarkt vrijdag 1 november

VoV Woon en Woonlab organiseren op vrijdagochtend 1 november een kleinschalige inspiratiebijeenkomst met als titel BEWEGING OP DE WONINGMARKT. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op directeuren bestuurders van Gelderse woningcorporaties. Aan de hand van praktijkcases worden zij bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en uitgenodigd om visies en kennis met elkaar te delen.

 
 
De Nederlandse woningmarkt zit op slot; er is weinig doorstroming in de huursector en nog veel minder in de koopsector. Tegelijkertijd staan er ook woningen leeg. Dat is nadelig voor woningzoekenden en alle partijen die actief zijn op de woningmarkt. Hoe kun je onder de huidige omstandigheden weer beweging op de woningmarkt brengen? Wat is een goede aanpak en wat zijn leerervaringen?
 
Jaap van Dam, directeur-bestuurder van Kleurrijk Wonen maakt de deelnemers deelgenoot van de aanpak die zij kiezen voor de huur- en koopmarkt. Woonlab en VoVWoon vertellen ieder over aanpakken en behaalde resultaten vanuit de adviespraktijk. 

Inschrijven voor de Woonlab-nieuwsbrief