Actueel

 
Hieronder vindt u onze meest actuele nieuwsberichten. 
 

09 maart 2009 • Werkconferentie: 'Kansen voor ondernemerschap in de wijk'

Woonlab organiseert woensdag 15 april een werkconferentie voor professionals en corporatiemanagers over kansen voor ondernemerschap in de wijk, vanuit het perspectief van actieve woningcorporaties.

 

‘Kansen voor Ondernemerschap in de Wijk’

Woensdag 15 april 2009

16.30 – 21.00 Openlucht Museum Arnhem

 
Woonlab organiseert een werkconferentie voor professionals en corporatiemanagers over kansen voor ondernemerschap in de wijk, vanuit het perspectief van actieve woningcorporaties. Wat kan de corporatie doen aan de vitaliteit van wijken en welke rol kan zij spelen bij het stimuleren van ondernemerschap? En wat betekenen deze ambities voor de eigen organisatie in een periode dat de economische crisis toeslaat en de corporatiebranche onder vuur ligt?
 
Versterken van de economische pijler is belangrijk voor het slagen van interventies in wijken. Het vergroot de dynamiek en draagkracht om wijken aantrekkelijker, leefbaarder en vitaler te maken. Hoe prikkel je het ondernemerschap in wijken? Waar gaat het dan om: de mensen of de wijk? Wat is je aanpak als maatschappelijk ondernemende corporatie: wat doe je wel, wat doe je niet?
 
Klik hier voor het programma
 

Inschrijven voor de Woonlab-nieuwsbrief