Maurice van Noordenne
 
Maurice van Noordenne MRE (1964) is senior adviseur en vennoot van Woonlab. Maurice richt zich in zijn advisering en interimopdrachten op het maatschappelijk presteren van vastgoed. Hij kan uw organisatie helpen om een toekomstgerichte portefeuillestrategie te formuleren, gemeentelijk vastgoedbeleid te schrijven en/of te implementeren als projectleider. Maurice heeft specialistische kennis over het middensegment van de woningmarkt (betaalbare koopoplossingen en middeldure huurwoningen). Daarnaast pioniert hij graag met bewonersgroepen die samenredzaam willen zijn op de woningmarkt, via cpo of (woon)coöperaties.  

 

Maurice was hiervoor werkzaam als adviseur bij een aantal adviesbureaus, portfolioadviseur en manager bij corporaties, en woningwetexpert bij Aedes. Sinds 2012 heeft hij als zelfstandig adviseur advieswerk verricht voor corporaties, gemeenten, een provincie, kennisinstellingen en bewonersgroepen.

 

Met de ervaring en expertise van Maurice geeft Woonlab inhoud aan haar missie: vernieuwen en verbinden. Neemt u gerust contact op voor een nadere kennismaking.

 
 
Contact

06 - 153 00 643

mauricevannoordenne@woonlab.nl